Ettter å ha stått på butikken i dag , fast bestemt på å servere familien ekte Norskt Kjøtt ,fortrinnsvis noe man kan kalle biff, dvs mørt kjøtt som er tyggbart , ikke bjeffer eller forblør på tallerknen min
For sushi, det er fisk det , ikke kjøtt , søker jeg herved etter forbundsfeller til en liten privat bedrift jeg har tenkt å starte .
Jeg fikk jo helt sjokk da jeg så hvor mye en Norsk KU egentlig koster
Med en kilopris på rundt 300kr , og det faktum at en KU veier rundt 250 kilo ser jo alle og enhver at dette er det store penger i .
Og det er ikke noen grunn til at ett oversubsidiert landbruk skal sitte med slike inntekter , ute å være solidariske ?
For de får jo tilbake skatten de betaler , og jeg betaler, i form av subsidier , så for en bonde er det jo vinn -vinn uansett , og de er sikkert forsikret mot at noen låner kyra deres og !
Tross alt er jo sauene deres forsikret mot å bli spist av ulver.
Ulver i dag er forskrekkelig sulte i grunn ? det er en halv million sauer... ti prosent av dem er 50 tusen det , og 5 ulver, som er det siste ulvetelling viser deler disse . Noe forteller meg at Norsk ulv ? Er lettsprengte og skrekkelig overvektige , for Himmel hvor de eter!
Jeg hadde tenkt det slik , at vi danner en ti tolv grupper , eller avdelinger som det heter på fint. Hver av disse avdelingene beståtr av en som er dyktig bak rattet , to som slår hardt , en som kan flå og forhåpentligvis minst en som har en fortid som slakter i en eller annen form .Eneste begrensningen jeg har , er at jeg ikke ansetter noen slike av dem som driv borte i Kina å flår hunder levende. Dem liker jeg ikke
Hver avdeling vil få utlevert en Mercedes , av ukjentårgang (sigøynerkjørt ), , en stor samekniv (håndlaget fra knivsmed Strømseng i Kautokeino) og en amme bh
Ammebh er for kyr med ekstremt store jur. Vi kan ikke la noe henge og slenge etter oss ?
Siden skal avdelingene kjøre rundt langsettter Norske landeveier , på Kujakt.
Kujakt er det hele året , der er ikke tidsbegrenset , slik som elgjakt og rypejakt og slikt .
Når avdelingene finn ei ku , jumper de ut av bilen , smeller til kua mellom hornene med ei steikepanne , drar den etter ammebhen inn i Mercedesen og returnerer til "kontoret "
Der vil kontorpersonalet få utlevert sin andel av fortjenesten , som vil ligge på ca 25000 pr innleverte ku
Videre foredling av kua , vil være en beskyttet prosess, patentert selvsagt .
Så dette vil ikke bli lagt ut i dette fora
Alle intresserte bes henvende seg snarest med cv og vil bli behandlet svært konfidensielt .
Er du spesielt god på tyvslakt ?
Ta gjerne med en hjort , en rein eller en elg for å vise !
( kjøttet vil ikke bli levert tilbake )
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar